Rhododendron og Alpin Tur til både Nepal og Sikkim 2017

Nu er vi ved at være klar med en ny Rhododendron og Alpin tur til Himalaya.
Denne gang har vi valgt at dele turen op imellem Nepal og Sikkim, så vi har mulighed for at opleve nogle andre arter og steder. Turen foregår fra ca. den 8. april til den 28. april 2017 afhængig af flybilletter.
Rhododendron og Alpin turen starter i Nepal, efter vi er ankommet til Pokhara .

 

Vores vandring, er planlagt til at vare 6 dage. Undervejs vil vi komme op på Poon Hill med en fantastisk udsigt til Himalayas tinder og mange Rhododendron. Vi overnatter i Lodges/Guest houses undervejs. Højdeforskel på området vi skal vandre i er på ca. 800m, fordelt imellem ca. 1960 m til 2775 m. Turen er inddelt i dags etaper, så der er mulighed for at botanisere undervejs.

Herefter er der 2 overnatninger med kultur i Katmandu og videre transport til Sikkim med fly og bil.

 
m2m Poon Hill
2. del af turen er et trek i Sikkim, hvor vi skal vandre fra Yuksam til Dzongri og retur igen, planlagt til 6 dage med overnatning i telte. Højeste punkt på hele turen bliver Dzongri med 4030 m, og en højdeforskel på ca. 1300 m. Også her er turen inddelt i dagsetaper med mulighed for at botanisere undervejs.   m2m Dzongri

Fælles for begge gåture er, at man skal have en normal god kondition, og være en god gruppedeltager, som sætter de fælles mål højest. Vi er ikke herre over vejr og vind, så ændringer kan forekomme.


Der vil være portere på begge vandreture som sørger for transport af bagage. På turen er der fuld pension, startende med frokost efter ankomst i Nepal, afsluttende med morgenmad i Darjeeling.

Udover internationale fly, vil der være 3 lokale flyvninger i Nepal, pga. de store afstande.

Hotellerne vi skal bo på undervejs bliver gode hoteller i både Nepal, Sikkim og Indien.

De sidste 2 dage bliver i Darjeeling, hvor man kan slappe af som turist, se på te plantager og kolonihistorie. 

Samlet pris forventes til højst 26.000 Dkr. (pga. ukendte flypriser) inc. flytransport fra Kastrup, interne flyvninger i Indien og Nepal, kørsel undervejs, mad, overnatning, portere, guider. Men ikke personlige omkostninger f.eks. visa, forsikringer mv.

Max deltagerantal 16 personer.

Har du lyst til at høre nærmere? Så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PS: Der er nu tilmeldt en læge til turen, som vil bistå ved eventuel tildeling af højdemedicin, for dem der måtte have behov for det.

Mange hilsner
Lilian og Kai,
Dorit og Jan

Klik for mere info.


Arbejdernes Landsbank


DAH Bliv Medlem