Hent Frølisten


 

PDF  

Hent frølisten i PDF format
(velegnet til udprintning) 

     
excel  

Hent frølisten som Excel fil
(incl. link's til google)

     
PDF    Hent Donor listen
     
word  

Hent Bestillingsliste i RTF format.
(Kan åbens med
Word eller Wordpad)

     
PDF   Hent reglerne for frøbestilling.

For our foreign members:

Pay your seed order here.
(dkk: 75 + payment fee dkk: 20)

 

Special payment.

Pay your special seed order here.
(dkk 125 + payment fee dkk: 20)

Frøformidling.

Frøformidlingens ønsker for 2017:

  1. At vi i år kan udvide vores donorskare, så vi kan få så mange forskellige frø som muligt.
  2. At frøene bliver sendt i tætte poser (husk du kan bestille gratis frøposer hos os).
  3. Frøene skal være os i hænde senest d. 1. november. For at lette arbejdet med frølisten og sikre, at den bliver færdig til tiden opfordrer vi til, at frøene indleveres så tidligt som muligt og de, som kommer til efterårsmødet er naturligvis velkomne til at aflevere denne dag.
  4. Frøposerne mærkes med slægts- og artsnavn skrevet med BLOKBOGSTAVER.

Frølisten for 2017 kommer på foreningens hjemmeside i løbet af november måned og bliver rundsendt på mail til alle medlemmer, som er på foreningens mailliste (Hvis du ikke plejer at få mails fra foreningen, skyldes det, at vi ikke kender din mailadresse).

De medlemmer, som gerne vil have tilsendt listen pr. post, kan naturligvis altid rekvirere den ved henvendelse til Lis & Bent Nielsen – enten på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 6130 0441 / 6087 2441.

På hjemmesiden, er frølisten forsynet med et link til Google (opslag på samtlige plantenavne på frølisten). Dermed kan I finde billeder samt beskrivelser af de enkelte planter, og blive inspireret, når I skal bestille frø.

Frølisten er klar senest 15. november.

Deadline for indsendelse af frøbestillinger vil være 10. december 2017 og alle frøbestillinger vil blive afsendt først i det nye år.

Også i år vil vi gentage succesen med mulighed for at bestille ekstra frø, som dog først bliver tildelt, når de ordinære ønsker er fordelt. Prisen vil være som sidste år: 10 frøportioner for Kr. 25,00.

Har du ønsker/spørgsmål, må du gerne sende en mail til os på følgende mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til os på tlf. 6130 0441/6087 2441.

Stor tak til alle jer, som støtter foreningens frøformidling.

Frøliste fra AGS England

I næste udgave af bulletinen fra AGS England skulle det gerne fremgå, hvordan AGS England gør i år med hensyn til den engelske frøliste – om den bliver sendt til alle de danske medlemmer, som har A-medlemskab eller om den skal bestilles.
Husk som donor har I første prioritet samt I kan også bestille ekstra antal.

Det er gratis for jer med A-medlemskab at bestille frø hos AGS England. Det er kun hvis I køber ekstra frø, at der skal ske betaling.
Den engelske frøliste vil være på AGS Englands hjemmeside i slutningen af november.
AGS England opfordrer jer til at bestille online.

For de A-medlemmer, som ikke er fortrolige med at bestille online, er der en kort vejledning herunder - men I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte mig, så står jeg gerne til rådighed med vejledning.

Husk det er kun jer med A-medlemskab der kan bestille frø i England.


 Procedure for online bestilling af frø den engelske frøliste:

Gå ind på www.alpinegardensociety.net


Hvis du ikke er registreret: Klik på ”Register as a User” i højre side foroven i billedet - midt på siden kommer der så et felt, hvor der står ”membership number – her skriver du dit engelske medlemsnummer (kan fås hos kassereren i Den Alpine Have) – klik på feltet i højre side (Submit) – udfyld felt med fornavn og felt med efternavn – klik på feltet (Submit) – vælg selv en bruger ID f.eks. dit navn – skriv din e-mail adr. – vælg et password som gentages i feltet nedenunder - klik på feltet (Submit) - nu er du registreret som bruger.

For at komme ind på frølisten, skal følgende gøres:
Du skal logges ind – dvs. nu skal du bruge dit ”User ID” samt ”password”. Når disse er udfyldt, klikkes på ”log in”.
Klik på feltet ”Seed exchange” i venstre side.
Derefter kan der bestilles frø.

Husk som A-medlem af Den Alpine Have er frøene gratis.

Tryk på ”log out” når siden forlades.

 

Klik for mere info.


Arbejdernes Landsbank


DAH Bliv Medlem