Biblioteket Bogsalg

Bogsalg


Grundet en meget generøs donation, har foreningen nu mulighed for at tilbyde medlemmerne Else Als lille perle, "Blomsterguide fra hele verdenen" til en meget favorabel pris

Bogen tilbydes til en pris af kr. 100,00 + evt. forsendelse (42.50), bogen kan afhentes hos et af bestyrelsesmedlemmerne eller medbringes til et af foreningens arrangementer, hvorved du selvfølgelig sparer forsendelsen.

Bogen haves i et begrænset oplag, og sælges efter "først til mølle" princippet.

Bogen købes via kontakt til bestyrelsen
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her er lidt facts op bogen:
309 sider / sprog = dansk


Anmeldelse fra nettet:
En bog der er blevet til på baggrund af mange års erfaring og arbejde med planter. For andre planteinteresserede fortæller hun i entusiastiske vendinger om 101 emner med ialt 424 planter fra hele verden. Hun fortæller om planternes artsnavne, og grunde til, at de har fået disse navne, samt hvordan man kan udlede kendetegn ved de forskellige planter, blot ved at kunne en lille smule latin. Som det faktum, at en plante ved navn canadense stammer fra Canada, at alba betyder hvid (e blomster), at olympica vokser på Olymposbjerget i Grækenland, og autumnale siger, at det sker om efteråret. Og kan man ikke latin, kan man læse sig til en hel del i bogen, der indeholder mange interessante forklaringer.
Med hver plante følger praktiske beskrivelser af, hvordan den dyrkes, hvor man skaffer den fra, for langt de fleste kan på én eller anden måde dyrkes herhjemme. Som Else Als siger »Alle disse ting giver jeg gerne videre, andre kan da ligeså godt drage fordel af mine erfaringer. Jeg har jo altid fundet det både sjovt og interessant at dyrke planter i min egen have, drivhus og stue«.
Bogen er i virkeligheden en slags plante-guide. Læseren får yderligere - blandt en bunke tips og små-tricks - adresser på planteleverandører og planteklubber, som kan hjælpe med at skaffe nye planter frem. Selvfølgelig med nyttige henvisninger til Internettet.
Illustrationerne er tegninger, egne fotos eller frimærker, og med denne bog i hånden får læseren indblik i utrolig mange plante-relevante ting. Alt serveret på en letforståelig, men alligevel grundig facon.

 

Her er et par (desværre kvalitetsmæssige - knap så gode) scanninger fra bogen.

 

Blomsterguide1 Blomsterguide2 Blomsterguide3