Efterårsmøde 2022.

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen, ved . . .  Lørdag den 29. oktober 2022.

Efterårsmødet afholdes på Jelling Seminarium (University College Lillebælt), Stationsvej 4, 7300 Jelling.


Efterårsmøde og Generalforsamling lørdag 30. oktober 2021

Endelig kunne vi, efter 1,5 års aflysninger, igen mødes på Jelling Seminarium (University College Lillebælt), Stationsvej 4, 7300 Jelling.
I alt 72 medlemmer, havde valgt at bruge denne, efter årstiden forholdsvis milde oktoberdag, i gode venners lag.

Efter nogle tekniske problemer, som det heldigvis lykkedes Torben at få løst, startede dagens program – en lille smule forsinket.

Forsamlingen og især dagens foredragsholder Wim Boens blev budt velkommen af Irma.
Herefter blev generalforsamlingen startet, dagens dirigent blev Jørn T. Jensen, som suverænt styrede resten af forløbet.

Da der, som bekendt, ikke blev afholdt generalforsamling i 2020, blev bestyrelsens beretning for de sidste 2 år, fremlagt af Irma, forrige års regnskab, årets regnskab og næste års budget af Torben - alle blev godkendt af forsamlingen.
Du kan læse både beretning, regnskaber og budget i medlemsarealet under generalforsamling.

Valget til forenings bestyrelse blev hurtigt overstået - der var genvalg over hele linjen :-)
Du kan se bestyrelsens sammensætning her.

Generalforsamlingen sluttede med at Irma, i anledning af at vores medlemsblad ”Den Alpine Have” netop har rundet 150 udgivelser, takkede bladets redaktør Jørn T. Jensen for hans meget store indsats for foreningen.

Så blev det Wim Boens's tur, først med en præsentation af Snowdrop’s Companions - Bringing some real colour to the winter garden.’ (se eller gense præsentationen her), og over middag med foredraget ‘Favourites throughout the seasons – a seasonel walk in the garden’ (se eller gense præsentationen her), der var 2 rigtig interessante foredrag, med rigtig mange gode og særdeles inspirerende billeder.
Foredragene blev suverænt tolket af Niels Gravers Kristensen.

Planteudstillingen: Planteudstilling blev vurderet af Herluf Johansen og Niels-Jørgen Rasmussen. Du kan se de deltagene planter og resultaterne her.

Dagen sluttede (som sædvanligt) med plantesalget, og som vanligt var der trængsel :-)
Alt i alt, en rigtig god dag, i gode venners selskab :-)

Du kan se lidt billeder fra dagen under menupunktet "Billeder/Aktiviteter/Efterårsmødet 2021"


Wim Boens

Som Som 8-årig blev Wim Boens af sin mor opfordret til at starte sin egen køkkenhave - fra da af var han solgt, og han udfordrede sig selv til at dyrke flere og flere forskellige (ofte svære) planter.

I de sidste 10 år har han hovedsageligt interesseret sig for løg og knolde samt skyggeelskende planter. Men hans interesse for have og planter er meget vidtspændende og omfatter bl.a. urter, alpine planter og orkideer - for blot at nævne nogle få.

Udover at skrive artikler til magasiner som “The Plantsman”, “The International Rock Gardener” og “Garten Praxis” (og vores eget medlemsblad "Den Alpine Have") har han været webadministrator og sekretær for det Flamske Alpine Selskab i 9 år og er nu æresmedlem af bestyrelsen i dette selskab.

Herudover er Wim ansvarlig for frøbytningen i British Crocus Group og er et stiftende og ledende medlem af "Microgardens", en organisation der opfordrer til og vejleder omkring det at have en meget lille have - de såkaldte byhaver.

De sidste 2 år har Wim været tilknyttet Ghent Universitets botaniske have som ekspert.

Wim

Klik for mere info.


Arbejdernes Landsbank


Lasertryk


DAH Bliv Medlem